Printaj ovu stranu

PMI Forum 2019. Istaknuto

Rezervišite 12. i 13. septembar u svom kalendaru za prvu PMI BiH konferenciju pod nazivom BiH PMI Forum i saznajte Kuda dalje s Project Managementom?

PMI (Project Management Institute) udruženje u Bosni i Hercegovini s ponosom objavljuje da je prva PMI konferencija u BiH pod nazivom “BiH PMI Forum” planirana za septembar 2019. godine u Sarajevu.

Ovo je do sada najveći događaj posvećen profesionalnom vođenju projekata koji PMI udruženje BiH organizira na području BiH, a tema konferencije je “Kuda dalje s Project Managementom?

Cilj konferencije je da po prvi put na jednom mjestu okupi sve zainteresirane za profesionalno upravljanje projektima, bilo da se time već bave ili žele da se razvijaju u tom pravcu.

Me2017 quad

Na konferenciji ćete imati priliku čuti renomirane domaće i inostrane predavače, koji iza sebe imaju veliki broj uspješno završenih projekata i koji će podijelili svoja iskustva, stručnost, entuzijazam i znanje.

 

 Jedna od njih je i Merete Munch Lange, PMI regionalna mentorica za regiju 8 North West. Marete je bivša predsjednica PMI Udruženja u Norveškoj te certificirani PMP i alumni s PMI Leadership Masterclass 2016. Meretina omiljena krilatica je Walk the talk - ključ za bolji timski rad.

 

Vjerujem da se preduslov za svaku saradnju među ljudima svodi na jednu riječ: povjerenje. Ali kako uvesti povjerenje u tim? Ne možete ga kupiti, samo izgraditi. Vjerujem da postoje neki univerzalni načini kako izgraditi povjerenje u timu i kako poboljšati performanse. U svom predavanju podijelit ću s vama svoje iskustvo i korisne alate kao inspiraciju. 

Više informacija o samoj konferenciji, predavačima te registraciji donosimo uskoro!

pogledano 2644 puta Ažurirano: Četvrtak, 30 Maj 2019 10:55