Printaj ovu stranu

Memorandum o saradnji - Bit Aliance Istaknuto

PMI BitAliance

S ciljem osnaživanja rada udruženja koja imaju za cilj jačanje poslovnog okruženja, Bit Alijansa je potpisala Memorandum o saradnji sa Udruženjem PMI Chapter BiH. Potpisivanju Memoranduma o saradnji su prisustvovale predsjednica Udruženja PMI Chapter BiH, Jasna Pleho i izvršna direktorica Bit Alijanse, Tatjana Vučić.

Ispred PMI Chaptera BIH smo izuzetno ponosni na potpisivanje memoranduma o saradnji. Naši članovi volonterski vrijedno rade na promociji, ne samo project management-a (waterfall, agile, hibrid), nego i profesija kao što su Bussines analyst, Program i Risk management. Zajednički cilj koji Bit Alijansa i mi imamo jeste poboljšanje poslovnog okruženja u Bosni i Hercegovini, a svaka saradnja u tom pravcu je jako važna”, istakla je Jasna Pleho, predsjednica Udruženja PMI Chapter BiH. 

Tatjana Vučić, izvršna direktorica Bit Alijanse, navodi kako je za Bit Alijansu izuzetno značajno partnerstvo sa udruženjem koje djeluje na globalnom nivou, upravo poput PMI Chapter BiH kao ogranka globalne organizacije PMI. Naše kompanije članice posebnu pažnju posvećuju projektnom menadžmentu tako da ce im saradnja sa PMI Chapter BiH omogućiti unapređenje postojećih PM programa te ljudskih resursa angažovanih na istim.

pogledano 510 puta Ažurirano: Srijeda, 19 Juni 2019 18:14